Golden Series – en gylden vei til ren luft!

12 august 2018

Her hos Camfil har vi, ved siden av våre luftfilter til for eksempel komfort-, sykehus-, industri- og renromsapplikasjoner, også et bredt spekter applikasjoner for fjerning av støv og rensing av luft fra skadelige utslipp. Våre Gold Series-systemer brukes til en rekke prosesser innen farmasøytisk produksjon, kjemisk industri, sveising og kutting, plastindustri og næringsmiddelindustri.

Disse produktene har en rekke fordeler som høy filtereffektivitet med våre HemiPleat-filter, enkel utskifting av patroner, samt en modulær design for optimal fleksibilitet. De er enkle å installere og vedlikeholde, og tilpasses lett kundenes behov.

Vil du vite mer? Les her (link), og ta gjerne kontakt ditt nærmeste Camfilkontor.

Oslo, 9. august 2018
Jan-Erik Kleven

Søk på bloggen

Abbonner på nyheter

Følg oss