REN LUFT I INDUSTRIMILJØ = REN BESPARELSE

04 oktober 2018

Kjenner du til CamCleaner? Da vet du kanskje at dette er en serie patenterte luftrensere med markedets mest effektive HEPA-filter. De fungerer som et supplement til eksisterende ventilasjon og gir reduserte energikostnader, mer effektiv produksjon og et sunnere arbeidsmiljø med mindre støv og færre skadelige partikler.

Selv de minste partiklene i luften fanges opp av CamCleaner. HEPA-filtrene er så effektive at luften må gå tre ganger gjennom et standard ventilasjonssystem for at det skal kunne tilsvare samme luftrensing som en enkelt sirkulasjon gjennom CamCleaner. Du kan til og med sirkulere og rense oppvarmet luft som allerede finnes i lokalet, i stedet for å ta inn – og varme opp – ny kald luft utenfra. I lokaler med stor takhøyde fører CamCleaner den varme luften som har steget oppover, ned til gulvet igjen. Dermed behøver ikke oppvarmingssystemet jobbe like hardt.

Visste du forresten at renere inneluft øker levetiden på belysning, trucker, lagringssystemer og annet teknisk utstyr?

Vil du vite mer om CamCleaner? Kom gjerne innom vår stand på Norges Varemesse under VVS-dagene på Lillestrøm 17. – 19. oktober.

Oslo, 4. oktober 2018
Jan-Erik Kleven

Søk på bloggen

Abbonner på nyheter

Følg oss