BOOST ARBEIDSMILJØET MED EN LUFTRENSER

31 oktober 2018

Du kjenner kanskje symptomer på noe du tenker kan være allergi, men vet ikke hva du er allergisk mot. Du har kanskje plagsom hodepine. Du kjenner det kanskje på lukten og ser det kanskje i luften. Du kjenner kanskje at energien og effektiviteten ikke er så god som den bør være?

Bedre helse både på jobb og hjemme:
På mange steder genereres forurensning som gjør at luften innendørs gir oss helseplager. Visste du at en luftrenser kan være et supereffektivt supplement til ditt ordinære ventilasjonsanlegg, og at den ikke bare renser luften – men gir et bedre innemiljø og bedre arbeidsforhold?

En luftrenser er en smart og effektiv løsning som gjennom sirkulasjon renser luften vi selv forurenser innendørs – både på jobb og hjemme. Luftrensere fra Camfil finnes i flere størrelser, til alt fra bolighus til industrielt bruk. Samtlige luftrensere har markedets ledende og mest effektive Absolute™ HEPA filter.

Luftrensere til både de små og de helt store oppgavene:
Produksjonsindustrien, lager og logistikk, sykehus og matproduksjon er bare noen få eksempler på steder hvor ren luft er helt avgjørende. Forurensning fra kjemikalier, interiørmateriale, og ikke minst fra en kollega som er forkjølet, kan forurense luften og gi sykdom og sykmeldinger – og nedetid i produksjon. Og, kanskje til og med svekke produktkvaliteten.

Camfils luftrensere for molekylærfiltrering er direkte tilpasset sykehus, næringsmiddelindustri og datasentraler. I sykehus for å fjerne formaldehyd fra laboratoriemiljøer og rensing av sterile miljøer – i datasentraler for å redusere korrosjon.

Vi som jobber hos Camfil er mer enn gjennomsnittlig opptatt av ren luft, og opptatt av å formidle vårt mantra: «ren luft er en menneskerett». Vi er her for deg hvis du trenger mer informasjon om hvordan du kan få bedre luft hjemme og på jobb, hva dette kan gjøre for helsen til deg og dine – eller hvis du bare vil vite mer om hva vi kan gjøre for deg. Ta kontakt med ditt lokale Camfilkontor her: (link)

 

Oslo, 30. oktober 2018
Jan-Erik Kleven

Søk på bloggen

Abbonner på nyheter

Følg oss